Hemma från Umeå

Jag följde med när Ondskapt och Valkyrja lirade på Forlorn Fest i Umeå nu i helgen.
Tyvärr så gick min kamera sönder (eller rättare sagt objektivet gav upp) så därför har jag inte tagit mycket bilder alls. :( Riktigt trist men det är sånt som händer. Kommer försöka köpa en ny kamera så fort som möjligt.
Men iallafall resan till Umeå tog grymt lång tid. För det första var det ju världens snökaos så sikten var inte alls bra, vägarna var hala och jag tror vi stannade totalt 10 gånger för rök och kisspaus (så går det när man åker med ett gäng fulla hårdrockare haha).
Efter 11 timmars bilresa var vi iallfall framme. Jag var riktigt trött eftersom att jag hade kört sista (och värsta) biten av resan så jag var bara uppe ett litet tag.
Bilen var packad med 8 pers och två... kossor?Oana, jag, Simon och Vlad


Brrrr! Dä ä kallt i norr


Framme på vandrarhemmet!


Kitty


Jeppe


Jag var mest bara trött efter att ha kört 3 timmar i snöstormen from hell.

Dagen därefter var det dags för Ondskapt att spela. Giget gick jävligt bra och scenen var snyggt pyntad med kossa ;)
Det enda som störde var att Hypothermia gick på scenen 20 min sent vilket ledde till att dom (istället för att korta ner Hypothermias setlist) kortade ner på Ondskapts (huvudbandet) setlist. Lite märkligt! Så därför avslutades giget konstigt då det var tänkt att A.L från Valkyrja skulle köra en duett. Så blev det inte, och precis när duetten skulle börja var dom tvugna att gå av scenen. 
Efter spelningen drog vi till vandrarhemmet och fortsatte festen där. 
Valkyrja lirade näst sist sista dagen och med tanke på att dom hade två nya livemedlemmar så gick giget över förväntan. Huvudakten Shining överraskade också! Har inte lyssnat så mycket på dom innan men live lät det faktiskt riktigt bra. Grymt bra livemusiker.
Kvällen avslutades och vi drog till vandrarhemmet och la oss tidigt. Dagen därefter åkte vi hem till Sthlm.

Trackback
RSS 2.0