Rockweekend och "prova på dyk" bokat!

Har inte hänt så mycket speciellt idag. Har pluggat och jobbat som vanligt.. Däremot så fyllde Simon år i söndags och av mig fick han ett "prova på dyk" där man får dyka med tuber i en bassäng. Tänkte att det kunde vara kul, för vi har pratat lite om det förut. Vi har iallafall bokat en dag i april då både han och jag ska göra det. Ska bli spännande att se hur det känns att andas under vatten. Får man panik eller inte? Själv tror jag att det kommer vara hur häftigt som helst!
En annan grej som jag bokat är Rockweekend. Biljetterna var så jäkla billiga (bara 600 kr för tre dagar) så det var lika bra att passa på!
Så det blir iallafall en festival för mig i sommar. Ska bli sköj!Beauty fotografering

Här är den första färdiga beautybilden från påfågelsessionen!


Fotograf: CJ Bartis
MUA: Christina Cederberg
Modell: Jag

Fler bilder kommer inom en snar framtid.


Vader@The Cave

Igår kväll drog vi och kollade på Vader!
Plåtning

Igår vart det plåtning igen. Andra denna månad, känns kul att ha kommit igång med det nu!
Hur som helst! Det var iallafall Christina (muan som jag har jobbat med flera gånger tidigare) som hade en beauty idé som involverade stora påfågelsögonfransar! Väldigt ballt tyckte jag så jag nappade på det på en gång! För det första så vet man att det blir bra när Christina sminkar, för det andra så är det på tiden att jag kommer igång med fotandet igen!
Har sett bilderna och jag kan ju säga att dom är grymt snygga, fotografen Chris B (Hemsida: http://www.beholder.se/ ) gjorde ett grymt jobb!
Kommer lägga upp de redigerade bilderna så fort de är klara!
Här får ni iallafall en uppfatning om hur stora fransarna var ;)


(Bild snodd från Christinas blogg: http://metalbarbiecc.blogg.se )


Yoga is good for you

Idag har jag vart hos tandläkaren för att dra ut min visdomstand (den som svullnade upp förra veckan).
Nu såg tydligen allt bra ut och tandläkaren tyckte inte att det var nödvändigt att dra ut den så jag slapp det! PUUUH! Gud vad skönt det kändes, jag som hatar tandläkarn! Så idag gick jag för första gången hem med ett leende på läpparna efter ett besök hos tandläkarn. Fett nice, hehe.
Idag har jag även pluggat, övningskört och tränat både core och yoga.
För mig är yoga verkligen toppen, jag som har jätte spända muskler i rygg, axlar och nacke får för en gång skull chansen att verkligen stäcka ut och slappna av i musklerna. Och det är så skönt efteråt, man känner sig mjuk och slapp i kroppen. Spänningshuvudverken som jag brukar ha försvinner också så: I LIKE!


Här får ni en lite bättre bild på mig i det röda håret (det är dock ofixat och jag är osminkad, men det får ni tåla)
God natt :)


RSS 2.0