Släpp fångarna loss det är vår!Sushi-time!

Ibland kan jag bli så jävla sugen på sushi. Det kommer bara sådär helt plötsligt från ingenstans och jag typ bara måste ha det. Idag var en sån dag så därför fick detta bli dagens lunch!


Så jävla gott!


Hey, I stare you outKul att det var några som gillade inlägget jag skrev igår. Alltid trevligt att få lite respons! :)


Träning

För två år sen så hade jag knappt vart inne i ett gym i hela mitt liv. Jag tänkte typ att jag inte behövde träna eftersom att jag redan var så smal. Men NU är jag så jävla glad att jag började gymma och verkligen tog tag i det! Jag mår mycket bättre av det! Man blir både piggare och gladare! :D
Det är dock tråkigt hur vissa människor förstör sin kropp bara för att försöka efterlikna det, som idag anses vara en "normal kroppsbyggnad"... Fler borde träna för sin egen skull inte för att göra sig själva till slavar under "samhällets normer"..


Och nej, denna mage är inte gjord av barnmat! Den är gjord på öl, cupcakes, chips och lite träning! ;)

( Att vara nöjd med sig själv är det viktigaste och jag tränar för att må bra, inte för att efterlikna något sjukt jävla ideal. )


Catch the moment 2

Tyckte att vattenbilderna vart så jävla coola så ni får helt enkelt stå ut med lite mer, haha! 


|Canon EOS 550d, Canon EFS 55-250 mm|

Och ja, det var ganska knepigt att ta dom här bilderna. :P 
Låg bokstavligt talat ner på marken för att få rätt vinkel. Sen var det bara att invänta exakt rätt tillfälle när vattendropparna skulle träffa vattenpölen, inte helt lätt det heller. Haha, måste ha sett ganska galet ut men fick ju till några bra bilder iaf!


Catch the moment

Jag tog lite bilder på vatten som droppade i en vattenpöl. Det här är resultatet. Ascoolt, tycker jag!


Den snabba slutartiden gjorde bilderna väldigt detaljrika och fina.|Canon EOS 550d, Canon EFS 55-250 mm|

Tycker dom blev jävligt balla faktiskt! :)


Shopping

Ni vet skinnvästen jag pratade lite om i förra inlägget? Nu är den min tack vare Mandy! :D
Vi är gamla polare sen tidigare och igår hörde hon av sig efter att jag hade lagt upp det här inlägget och sa att hon jobbade på New Yorker i Väsby. Passade på att fråga om dom hade västen inne, hon kollade upp det och hittade en enda som fanns kvar i min storlek. Sicken tur man kan ha! Desperat som jag var åkte jag dit och köpte den idag. :)

Im so happy! Den är så jävla snygg!|319 kr, New Yorker|


RSS 2.0