Jag börjar bli lite sugen

Gjorde ju min första tatuering i augusti 2010 hemma hos en bekant.
Castor från Rumänien tatuerade mig då och jag har aldrig ångrat mig en sekund. Faktum är att jag fortfarande är så nöjd att jag bara kan sitta och stirra på den i flera minuter!
Att jag känner sig så totalt nöjd med den har ju lett till att man börjar tänka "Hmmm... det skulle vara kul med en till tatuering!" :D 
Alla säger ju att har man väl gjort en så vill man bara göra fler och det stämmer verkligen! Innan jag gjorde min så tänkte jag att jag bara ska ha en men nu är jag fast! Börjar bli sugen på att tatuera mig igen så jag ska nog börja leta efter lite motiv!Kommer ihåg när jag skulle göra min... Allting kom så plötsligt så jag hade bara i princip en vecka på mig att hitta ett motiv. Dock så hade jag ju lite idéer på lager så jag visste ungefär hur jag ville ha det. Men ändå, jag tror det är viktigt att man inte har för bråttom, utan man måste verkligen tänka igenom det så att man inte gör något som man kommer ångra på en gång.
När man väl har hittat ett motiv som man vill ha så tror jag att det kan vara bra att lägga undan den i någon vecka... och sen när den här hypen att "det här vill jag ha" har lagt sig, så kan man ta fram den, kolla på den igen och är man fortfarande lika säker då.. Ja, då är det bara att tuta och köra!


Kommentarer
Postat av: bex

Super snygg tatuering!

2011-02-13 @ 22:51:51
URL: http://bexxxie.blogg.se/
Postat av: alexandra

åh. ditt här är ju så fint.

2011-02-14 @ 01:01:27
URL: http://cherrykills.bubbleroom.se
Postat av: septikemi

Jepp, skitsnajsig tatuering!

2011-02-14 @ 18:59:55
URL: http://septikemi.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0