A piece of me is gone

Har på den senaste tiden kännt att jag vill ta bort min piercing eftersom att jag tycker att den inte riktigt passar mig längre. Så igår bestämde jag mig för att ta ut den och numera ser jag ut såhär!Bye bye piercing!

Jag kommer ihåg när jag skulle göra den. Jag var 15 år och fick egentligen inte för mamma och pappa men jag ville så gärna så jag gjorde det ändå. Gick till en jävligt oseriös "piercare" som bara krävde att JAG skulle skriva på att mina föräldrar godkände det.
Hon som piercade visste inte vad hon gjorde för hon gjorde hålet rakt igenom läppen istället för under. Och ingen läkstav fick jag heller så efter ett tag tappade jag den och fick gå och göra om den hos en seriös piercare. Och det gjorde betydligt ondare än första gången eftersom att piercaren först var tvungen att sticka in en tjock nål igenom läppen då hålet hade växt igen. Ajajajaj...
Men efter det satt den iallafall i 5 år. Men som sagt.. jag känner att den inte riktigt passar mig längre och därför säger vi BYE BYE till den! 

Trackback
RSS 2.0