Uppkörning och total happiness!

Jag är så himla glad just nu! JAG KLARADE UPPKÖRNINGEN IDAG! Så nu har jag körkort! :D Jag kan inte rikgit förstå det!

Såhär gick det till:
Jag körde upp i Farsta och det började med att jag skulle göra en liten säkerhetskontroll. Kontrollanten sa åt mig att kolla att styrservon, bromsvätskan och ljudsignalen funkade. Världens enklaste, så jag var glad.
Sen åkte vi ifrån vägverket in på någon 30 väg där han ber mig fickparkera. Har ju övat på det innan men jag tänkte bara "Neeeeeeeeej" för jag är ju inte direkt världens proffs på det. Men det var bara att bita ihop.
Jag backade in två gånger och båda gångerna så kom jag in lite fel. Det kom lite bilar bakom mig och jag började bli allt mer stressad, så jag bestämde mig för att släppa dom innan jag fortsatte. Så jag åkte fram lite och bilarna åkte förbi, jag backade tillbaks och på det tredje försöket backade jag in och kom helt perfekt. Men det enda jag tänkte var: "Fan, nu är det kört". Eftersom att jag inte klarade det på första försöket. Men skakade av mig den känslan och körde vidare. 
Kommer inte riktigt ihåg hur jag körde sen men jag fick iallafall följa skyltar mot Tyresö, Skarpnäck och Nynäshamn.
Sen körde vi tillbaks till vägverket där jag parkerade... 
Jag stängde av motorn och fruktade att han ska säga att jag misslyckats.
Men istället säger han: "Grattis du har gjort en godkänd körning".

Det hela var över på 20-25 min!

Bortsett från fickparkeringen var det världens enklaste körning. Kontrollanten var väldigt trevlig så det lugnade mig lite. Att jag behöll lugnet när jag kom fel vid fickparkeringen tror jag gjorde väldigt mycket också. Allt kan ju inte vara helt perfekt.
Men hur som helst... NU HAR JAG KÖRKORT! :D

 

Trackback
RSS 2.0