Mayhem Interview


Bara för att det här är så jävla klockrent!!


Rockweekend LIVE (fortsättning)

Sebastian BachAbramis Brama


Deep Purple


Over the RainbowDevilstone Open Air i Litauen med Valkyrja (Del 3)

Valkyrja
Alla bilder är tagna av mig!


Devilstone Open Air i Litauen med Valkyrja (Del 2)

Mayhem


GraveAlla bilder är tagna av mig!


Devilstone Open Air i Litauen med Valkyrja (Del 1)

Jag, Oana och Malin följde med Valkyrja när dom skulle spela på festivalen Devilstone Open Air i Litauen... En resa vi sent kommer att glömma!! Haha, nämen faktiskt, det var grymt kul!
Resan till Lettland var helgalen! Vi åkte ju båt så det blev en hel del supande!
Efter att ha ätit och startat med några öl ute på soldäck bestämde vi oss för att bada bastu! Vi bokade konferansrummet för (500?) spänn, där det även fanns bastu, dusch och bubbelpool! Och efter det var fyllan gjord kan jag ju säga! Bastun var heltokig!
Efter bastun var man som sagt jävligt ostadig på benen men det var med bestämda steg vi sprang iväg till kareoken! Simon, Vlad och Ante sjöng Celine Dion - My heart will go on och The Police - Every breath you take! Kan ju säga såhär: Det var nog det roligaste jag vart med om på länge och det slutade med att killen som höll i kareoken sa att vi inte fick sjunga någe mer. Då är det riktigt illa! Haha, men det var troligen lika bra det!Efter ett tag gick vi och la oss och dagen efter vaknade vi upp i Lettland och ja, jag var jäkligt bakis. Men, men bakis eller inte så var vi tvugna att ta oss av båten för att sedan hitta arrangören/bussen vi skulle åka med. Det gjorde vi också...
Bussen som skulle ta oss till Litauen tog ca. 4 timmar.. det var 40 grader varmt utan air condition. Det var riktigt pain in the ass!


I Litauen står fyllosarna på huvudet

Det här var den första människan vi träffade när vi gick av bussen.. ett fyllo som kunde stå på huve. Helt plöstlig slängde sig han ner på marken och gjorde massa kullebyttor. Vi stog bara och asgarvade. Haha hel skön snubbe!

Sen kom vi fram till hotellet som faktiskt var helt okej, men det berodde mest på att dom hade en pool. Som egentligen bara var en dekoreringpool, som egentligen var giftig att bada i, som vi egentligen fick bada i om vi betalade men som vi egentligen inte fick bada i för då skulle dom ringa polisen. Ja, vi hörde en jävla massa stories om den där poolen (egentligen ville dom inte att vi skulle bada i den) men det sket vi i, vi badade ändå!Efter att ha chillat vid poolen ett tag drog vi iväg till festivalområdet.
Jocke & Hellhammer (Mayhem)


Nån, Ante, Vlad, Hellhammer & "Who the fuck are you-killen" från Mayhem!Simon tog en powernap!


Ante däckade han med...


Jocke gjorde det iallafall med lite stil!

Sen blev det dags för Mayhem. Livebilderna från dom, Grave och Valkyrja lägger jag upp i ett annat inlägg.

Efter att ha sett Mayhem drog vi till hotellet.
Tyvärr fanns det ingen plats i bilen så vi var tvugna att pressa in oss i bakluckan... Tror vi var minst 16 pers i den bilen.
Chauffören körde som en jävla galning. Full var han också!(?)Kollar så att alla är nyktra...

På lördagen blev det mer bad i poolen med Mayhem basisten... Vi drog från hotellet rätt sent för det var så jävla varmt. Tror jag fick värmeslag för jag mådde riktigt konstigt efter att vi hade gått och käkat i "stan".
När vi väl kom till festivalområdet blev det dax för Valkyrja att göra i ordning sig för gigget..!


Ett skepp kommer lastat med blod...

Spelningen gick jävligt bra och det var mycket folk!
På söndagen drog vi hem och det hände väll inte så jätte mycket speciellt.. Vi hängde lite med Grave eftersom att dom åkte samma båt som oss men annars så var det rätt segt.. Man var jävligt trött och sliten.


Rockweekend LIVE

Så var det dags då!
Här kommer livebilderna från Rockweekend 2010!
Alla bildern är tagna av mig!

Tarja

Venom
Annihilator


Twisted Sister

...mer bilder kommer snart!!


Rockweekend 2010

Ja, då var man hemma från Röckweekend då!
Jag hade inga större förväntningar på festivalen men det var faktiskt bra! Festivalen var väldigt liten (tror det var runt 5.000 pers) och det märktes att det inte var mycket folk där. Det var ju inte direkt som SRF om man säger så och första dagen var det pinsamt lite folk som kollade på banden..! Men annars var allt toppen!
Det hela blev mycket bättre av att jag hade fotopass! Skitkul!!! Jag har fotat massa band!
Bilderna kommer jag snart lägga upp här!
Här kommer iallafall lite bilder...på nästan bara mig... haha!


Efter att jag precis fotat Bach!


Simon och PatrikÖla i öltältet!


Vlad, jag & Simon


Vlad och hans kompis6 Juli 2010

Är förkyld som satan så därför missbrukar jag te och c-vitaminer som bara den just nu!
Har ju ingen större lust att vara sjuk på festival så hoppas jag blir frisk innan torsdag för då drar jag på Rockweekend!
RSS 2.0